IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

AavikkokermaTorstai 13.12.2012 01:58

Eilen suurin tapahtuma vähään aikaan oli teepannu, olin jo menossa sen kans naimisiin, tänään jopa harkihin ryhtyväni pelkkää irtoteetä hörsimään ja tänään sitten Hobitti. Se oli loistava. Jos kinostaa niin jotain tumppuun vuodattelin tuntojani jaha no Tumppu reistaa ette saa linkkiä siis.

SITTE. Mitä jos rupeisinki muotisuunnittelijaks tidii!?? Suunnittelisin kyl vaa kenkiä ja takkeja mut eihän sitä ihminen muuta vaatetta tarviikka.

Ja hei jos tuntuu ettei leffassa käyminen oo tarpeeks jännää nii vetäkää pannu teetä ennen leffaa ja jännittäkää tarviiko lähtee kuselle kesken kaiken.

Oon muute ajatellu lukee Raamatun. Ja raitistua. No jälkimmäinen oli jo täyttä kusetusta mut älkää viä kaikkea tuskan hikeä pyyhkikö pois mut sillee kinostaa, koska hei satukirja ja mytologiaa seki on siinä missä muutki. Also it's not the god that I hate but his fanclub. Tosin Kristinuskon jumala ny o... no... tota... Ähh. Ja koko kristinusko siis. Yhmh. Minusta se on melkoisen hupsu koko aspekti. Uskotaan että pilvissä asuu mielikuvitus ystävä joka kertoo mystisin paahtoleivin asioita ja hei voidaanko puhua siitä että Jeesushan jo kuoli syntiemme tähen NII EIKÖ NYT VOITAIS VAAN PITÄÄ HAUSKAA vai miten koko systeemi toimiikaa. Mut jumaltarustot on kiinnostavaisia. Miust vähä tuntuu et niihin on koitettu nivoa eniten viisautta, koska jumaluudetha nu aina kuiteki koskee aika esim.isoja asioita joista todennäkösesti ei ihan mitä vaan raaputella. Ja no siis voitais tottakai puhua siitä että kaikki uskonto on vaan porukan hallinnan väline mut joo. Oonkoha oikeesti kaappikristitty ku näi pitkän perustelun tulin kirjoittaneeksi? *muistelee sitä ku vastikään kävi kirkossa* JUU EI EN OLE. Vähän aikaa kyl itteeki jännitti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.